Lördag

Vattenavstängning och magsjuka samtidigt är inte att rekommendera.

Det allraste sämstaste med att jag blev sjuk nu är att jag missade SingStarMics födelsedagskalas. Det är tydligen som så att när jag verkligen ser fram mot nåt som jag ska göra så blir jag sjuk. Eller egentligen så tror jag ju att sjukdomen berodde på att jag var ute och for två dagar i rad till Globen.

Jag hade ju liksom helgen klar för mig. Fredag ut och festa och lördag vara lite trött och sen vräka i mig chips och dipp till Mellon. Nu ska jag bara vara trött utan att ha festat och jag tror inte jag vågar ge mig på chipsen än heller.

Aj hejt bassilusker!!!

Igår när jag skulle putta igång tevatten så tog min tändare slut, jag har gasspis om ni inte visste det. Det kändes jävligt jobbigt att fylla på den men jag gjorde det ändå. Håller mig över diskhon som jag brukar, man vet aldrig om man spiller. Det pyser som fasen om tändaren men det ser ut som att det kommit in gas i den. Provtänder och hela diskhon börjar brinna!

Det har blivit nåt fel på tändaren och gasen kom tydligen inte alls in på rätt ställe utan mer överallt. Härreguuud liksom!!!!

Branden i diskhon var det dock ingen fara med, den slocknade ganska fort, däremot så var det värre med min tändarhand. Jag känner nu att när jag försöka beskriva det så låter det värre än vad det var, jag fick bara två och en halv knoge, ett halvt finger och en liten bit av tummen brända. Och eftersom jag är sån himla expert på det här med skador så spolade jag tassen i vatten läääänge och idag så har jag smörjt den, det syns nästan inte alls, det är bara lite rött.

Nu blir det te, rostat bröd och avslagen cola till livs och ligga i soffan tills Mellon börjar! Heja Måns!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"För att skaffa sig en tjej måste man se bra ut."
Pelle, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009