Söndag

Åkej, alltså, att ha chips och dipp hemma när det är mello på tv är oftast bra. När man varit magsjuk är det inte lika bra. Jag tyckte jag mått så bra i flera timmar att jag tyckte att jag kunde äta bara nåååågra chipsar, det var helt fel. Det är tur att mellon är bra att lyssna på eftersom det blev skytteltrafik mellan soffan och badrummet.

H.E.A.T var riktigt söta pudelwannaberockare! Lili & Sussie + Markoolio, vad gjorde dom där? Måns var ju såklart bäst!!! Nä, jag hade inte alls bestämt mig i förväg.

Mitt i Månslåten så ringer syrran!!! Hur faan kunde hon göra en sån sak liksom????

H.E.A.T gick vidare till finalen genom första duellen. Sen skulle Lili & Sussie duellera mot Måns, jaa, det går ju bara att hålla på Måns och han seglade vidare!!

Idag har jag mest varit trött och hungrig hela dan. På menyn har rostat bröd och fil stått och det har gått bra. Men nu när jag faktiskt kan äta utan att det kommer upp igen eller att det rinner rakt igenom så är jag så trött att jag knappt orkar äta. Jag ska ha några vilodagar nu och bara vila nonstop, eller jag ska försöka få i mig en hel del fil och müsli också.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan hitta någon att bli ihop med om man kammar sig i håret varje dag tills hon säger ja."
Jonas, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009