Måndag

Jag glömde en sak igår. Min almanacka säger att som Sigfridsdagen är så blir sommaren. Sigfrid hade namnsdag igår, inte vidare upplyftande inför sommaren tyvärr.

Vi får hoppas att Cam har rätt att det där med bondepraktikan inte stämmer.

Igår så satt jag och degade i soffan och tittade på Rapport. Funderar på om jag ska se Bones eller Jamie efter. Då kommer C och säger att det är SVT2 man ska titta på klockan åtta. Isracing och det var om Posa! En av mina hjältar! Intressant och, hmm, upplysande. Det är ingen glamour över att köra isracing minsann.

Efter Posa så var det Trollkarlens hemligheter. Jag känner att jag måste titta på det programmet eftersom Pappa var trollkarl. Jag har datorn igång och T-dottern undrar via msn om jag ska vara kvar under programmet. Klart jag var! Jag känner ju att hon måste lära sig saker, till exempel att Siegfred och Roy är ena jäklar på trollerishower med sina vita tigrar. Sen att Roy blivit skadad och inte längre kan uppträda är en annan sak, när de var i form var de underbara.

Trots detta så tyckte inte min Pappa att de var nåt speciellt. Han sa att allt de gjorde var lika hela tiden. Jag vägrar att tro på det för trolleri går ju ut på att man ska bli lurad och även om jag vet hur vissa trick går till så vill jag faktiskt bli lurad!

Idag har varit en återhämtningsdag. Tyvärr så är sömnen helt åt helvete just nu och jag sover en timme här och två timmar där och en halvtimme där. Jag hoppas att det beror på allt springande fram och tillbaka till badrummet och att det snart rättar till sig. Idag känner min mage sig i riktigt fin form så idag törs jag nog peta i mig både en järntablett från blodgivningen och lite sovisar.

Nu Cesar på tv!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är i affären och ska köpa ett halsband och ser han som jobbar där, och blir kär i honom, då kan man köpa två halsband."
Mimi, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009