Torsdag

Igår så la jag mig tillrätta i soffan för att invänta Unga Mödrar 18:30 på Kanal5. Det var inte min bästa plan för jag somnade som en sten och vaknade när klockan var halv tolv.

Då tyckte jag att det var för sent för allting så jag gick in och la mig i sängen för att titta vidare på tv. Jag såg inte ens en halvtimme innan jag somnade igen. Vaknade halv två bara för att stänga av tvn.

Jag tror kroppen protesterar lite mot att den fått så lite sömn senaste tiden.

Idag borde jag ju då varit precis hur pigg som helst. Det var jag inte utan jag var trött och seg och hade lite ont i huvudet. Säkert bara för att det var en hel del saker inplanerade idag. Jag skulle på apoteket, en tur jag får göra om imorron för medusinen fanns inte hemma. Vi skulle på Ikea och shoppa lite, något som tog betydligt längre tid än vad vi trott.

Egentligen så var det inte på själva Ikea det tog tid utan från bilen och upp till lägenheten. Jag hade förberett med kärra och ett sånt där gummiband att hålla fast lasten med. Att få ut paketen ur bilen och ställa på kärran gick ganska bra, syrran kunde inte putta på ena kartongen och vi fattade inte varför det inte gick. Till slut så ser vi att en pinne på kärran blivit böjd och sticker upp mitt i där man ställer lasten. Jaja, det ordnade sig och vi spände fast kartongerna.

Knappt halvvägs till porten så rasar hela kärran ihop och ena kartongen trillar av. Syrran försöker köra vidare med kärran och den kvarvarande kartongen och jag ska försöka få med mig den avrasade kartongen. För att beskriva tyngden på det vi fraktade så kan jag säga att det syntes på bilen att den var lite nerlastad. Ingen hit att försöka bära med sig en sån kartong med ont knä, ond axel och onda tassar, men det gick!

Sen skulle jag skjutsa hem syrran och efter det åka till ett av mina favoritställen för att byta medlemskort. På vägen så tog vi en sväng förbi soprummet och lämpade av den mycket ihoprasade och böjda kärran, för en gångs skull var jag helt säker på att den skulle i inte brännbart!

När jag så skulle iväg in till stan så kom jag på att jag nog inte varit inne i stan med bil sen förra februari eller nåt liknande. Det var mörkt och jag har vant mig av helt med att köra i mörker i stan. Självklart så hamnade jag mitt i en ambulansutryckning också!

Till slut så kom jag i allafall hem. Jag missade Unga Mödrar idag också.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästbokencitat från "barns tankar om kärlek":

"Det är föräldrarna som bestämmer vem man ska bli ihop med. Annars får man bara en som är dum och dricker."
Keran, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009