Fredag

 • Kollat posten - Check!
 • Apoteket - Check!
 • Mataffären - Check!
 • Möbelmontering - OnHold!
 • Posten var inte så kul att kolla, där låg en betalningspåminnelse från Fortum! Jag har ju inte fått räkningen!!!! Fick ringa upp Fortum, jag hade lång diskussion med mig själv innan jag vågade ringa, men jag vågade! Killen jag fick prata med var jättetrevlig som tur var. Han höll med om att det var lite elakt att få betalningspåminnelse innan man fått räkningen. Tydligen hade nåt blivit fel när jag tog bort autogirot och istället skulle ha e-faktura. Killen ordnade så jag fick billigare el också, tack för det televerket!!!

  När det gäller det här med problem med Fortum så är jag ju i allafall inte ensam, en hel del människor i min omgivning har haft en och annan dust med dom. Det känns bra att ha en Mamma som har benkoll på det där med elen och Fortum när problem uppstår! Mamma!

  Eftersom medusinen var slut så glömde jag bort det där med frukost, jag har kommit på att det är bättre att ta medicin när man har nåt i magen sörrni. Istället så när jag var hem med mina inhandlade saker så höll jag på att svimma när jag lyfte kassarna. Svimningskänslan gjorde inte direkt att jag kände för att äta heller så jag har idag ätit i flera timmar. Det är så bra när man ska åka i skytteltrafik hit och dit i olika bilar och att man ska hinna med allt på en gång.

  Vädret har i allafall varit helt jättebra idag!!! Sol! Nästan lite vårkänsla i luften fast himlans kylig vår! Och det känns så bra när man får ställa om tajmrarna på lamporna, jag har senaste tiden flyttat fram tändtiden säkert två timmar!!! Det kanske blir vår och sommar i år trots allt!!!!

  Jag borde faktiskt tvätta också, tvättkorgen är full som aldrig förr! Locket går inte på ordentligt. Liksom det händer inte hemma hos mig!!! Men, jag har senaste tiden antingen legat sjuk eller så haft sjukt mycket att göra. Jag måste flytta tvättkorgen när jag ska duscha här hemma för annars kommer smutstvätten bli helt blöt och ligga där å mögla.

  Till slut så fick jag faktiskt in en möbelkartong till sovrummet. Monteringen började och det gick jättebra ända tills jag kom till sista lådan. Alltså sidorna till lådorna passar på varsin sida och jag står med två likadana sidor! JAG VILL ATT IKEA SKA HA DYGNET-RUNT-ÖPPET!!!!!

  Nu måste jag ringa imorron och om dom säger att jag ska ta med hela byrån så vet jag fasen inte vad jag gör, den går inte in i bilen nu när den är monterad. Att en liten spånskiva kan röra upp så mycket irritationskänslor va????

  Imorron tänker jag i allafall vila axlar och händer från möbelmontering!

  Imorron ska jag och Cammsan titta på mellon!!!

  Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken  citat från "barns tankar om kärlek":

  "Man får vänta tills pappa och mamma har dött innan man blir ihop med någon. För då får man bestämma själv."
  Akinyi, 8 år

  föregående dag
  nästa dag


  © filuran 2009