Måndag

Idag har min läkare ringt inte bara en gång utan två. Han slutar tyvärr på fredag nästa vecka och mitt medicinbyte är inte helt klart än och sen så kommer det ingen ny läkare förräns i april någon gång. Jag uttryckte min oro över detta och då fick jag veta att jag ska kontakta min behandlingsansvarige, strösselhjärnan, och så ska han se till att jag får hjälp av annan läkare som finns där, det finns tydligen nån läkare som är ansvarig för hela skiten där.

Läkaren skulle skriva ner saker om det här med medicinbytet i min journal så att nästa läkare skulle veta hur det ligger till. Hoppas att det här kommer fungera och inte knasa till sig och att det inte dröjer ett halvår tills jag får träffa den nya läkaren.

På onsdag måste jag försöka få reda på hur det här ska gå, då är det samtalsgruppen igen. Jag måste fråga hur jag ska bete mig och dessutom berätta hur mitt senaste möte med min behandlingsansvarige gick till. Senast så var strösselhjärnan otrevlig och arg och sa att jag skulle ta alla frågor med min behandlande läkare, han jag pratade med idag som ska sluta. Kan jag lite på att strösselhjärnan kommer hjälpa mig framöver?

Jag var tvungen att ringa syrran och fråga om det verkligen ska vara såhär. Hon sa att det borde absolut inte vara så och om jag inte har förtroende för min behandlingsansvarige så kommer det förmodligen aldrig bli bra.

Idag har jag pratat med Robban för första gången på evigheter. Har blivit lite dåligt med kontakten sen han flyttade. Inte för att han har flyttat så långt men ändå. Jag hade inte riktig koll på vilket håll numrena på hans gata började i så jag frågade honom om han såg Cajan på väg till tunnelbanan. Robban säger att Cajan har han inte sett till. Till slut så visar det sig att han trots allt går förbi Cajan nästan varje dag, om inte systersonen lyckats få parkering närmare sig själv. Tänk vad världen är liten va?

Min vasaloppshjälte Pagge har landat tryggt och säkert i skåneland. Han hade fått ge upp i Oxberg efter att ha åkt över en mil med kramp i låren. Efter detta går killen ut på krogen i Mora, hur fasen orkar han??? Pagge har numera ett tips till alla som är sugna på att åka Vasaloppet: Ett tips till er som får för er att köra de jävla loppet är att träna innan!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man går ut och hittar någon att bli ihop med. Sedan när de har varit gifta i några år och fått barn går mamman på jobbet och pappan går ut på stan och hittar en till."
Robin, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009