Tisdag

Igår tittade jag på Cesar. Det brukar jag göra på måndagar. Sen så slog det mig att det är så många av hundarna som är med där som inte får gå på promenad mer än två gånger i veckan. Cesar brukar då lära hunden att gå på löpband. Men hur kan det skilja sig så mycket på hur man ska göra med hundar från här till over there? Att hundar ska gå ut på promenad flera gånger om dan är nåt jag vetat i hela mitt liv, eller i allafall så länge som jag minns.

Idag har jag fått lapp i brevlådan om att bredbandskillarna är på gång hit igen! Denna gång ska man ringa och bekräfta tiden. Trots att de nu har gjort, förmodligen, de flesta lägenheterna här i huset så kan de inte säga någon mer exakt tid än mellan 8 - 17 eftersom de arbetar i flera lägenheter samtidigt.

Jag har även haft en dust med Felia idag. Som det är nu så har jag mobilteleabb, mobilt bredband och funderar på en hemtelefon via Telia, då tycker jag att jag är storkund och borde kunna få nån slags rabatt eftersom dom är så dyra. Nähä, det går minsann inte, rabatt kan man bara få om man har Telias ADSL-bredband. ADSL med telia är inte ens aktuellt.

Sen föreslår tanten jag fick prata med vad jag ska ha för abb, hon säger inget om den sortens abb jag redan har för det kan man inte teckna längre. Det enda jag ville just idag var ju att få fortsätta precis som vanligt men med ett annat nummer. Härreguuud så tröga kundtjänstpersonalar dom har!!!

Min uppladdning inför morrondagens samtalsgrupp har börjat också. Syrran och jag kom på att jag ska skriva upp mina frågor eftersom jag är så förvirrad. Jag valde då att göra ett word-dokument på lilla datorn, det var fel val för mitt när jag håller på så börjar datorn säga att den har en oäkta office. Huuur kan den säga nåt sånt???

Inte gick det att lösa på det sättet jag trodde heller. Till slut så löste jag det nästan, slipper i allafall oäktablippen nere vid klockan. Jösses vad Bill och gänget håller på va!!?!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är gammal och ens fru också är det, kan det hända att man går ut och skaffar sig en ny som är ung."
Michael, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009