Onsdag

Idag när jag kom hem från samtalsgruppen så hade jag en lapp i brevlådan. Vattnet avstängt torsdag och fredag. Är det nåt jag kommer få leva med hela tiden??? Jag tycker det är vattenavstängningar hela tiden på torsdagar och fredagar. Fast den här veckan har de slagit ihop vattenavstängning här med avstängning av tvättstugan, det kan inte vara planerat, det måste vara en slump!

Det där med samtalsgruppen. Idag var det bara jag där och så de två som håller i det hela. Vilken tur att det var just idag som jag hade skrivit upp frågor, jag hann ju garanterat både fråga och få svar på allihop.

Bland annat fick jag reda på att det faktiskt finns massa olika grejer man kan gå på och få hjälp av. Tyvärr så blev jag ju lite nervös när jag skulle fråga om strösselhjärnan, eller lite, jag var faan livrädd. Jag bröt ihop i tårar, dels för att jag var rädd för att fråga och dels för att jag liksom återupplevde senaste samtalet med strösselhjärnan.

Just då kändes det ganska skönt att jag var ensam där, det var tillräckligt skämmigt att börja grina utan mer publik liksom.

I allafall, de båda ledarna tror att det kan vara nåt missförstånd bakom det här med strösselhjärnan, ja, självklart kan det vara så, men att en som jobbar inom öppenpsykvården nästan skriker åt en patient som redan brytit ihop kan väl aldrig vara bra?

De frågade om nåt liknande denna situation hänt förut. Det enda jag kunde säga var ju att det förut har blivit strul med f-kassan när det varit utredning om fortsatt sjukbidrag så jag är nog lite extra nervös över det nu, det är så massa nya regler med f-kassan. Nu är det inte bara det utan det är medicinbyte och läkarbyte, allt på samma gång. Och så en arg behandlingsansvarig som säger att jag ska ta alla medicinfrågor med min ansvarige läkare som slutar nästa fredag.

Hur gör man för att bli normal? Jag har inga enorma krav, bara att jag ska klara av vardagen. Klara av att ta hand om mitt hem och mina saker skulle vara en utmärkt start. Att bli starkare skulle kännas jättebra! Som jag var innan jag blev sjuk när det hände nåt, shit happens, vad gör vi nu?

När det är ett helt projekt bara att gå å handla mjölk så kanske ni kan tänka er hur resten är. Handla mjölk är ju en sån sak som man gör på vägen hem typ, jag får avsätta en hel dag för att komma iväg till mataffären.

Och det jag vill allraste mest är att få sova flera hela nätter i sträck! Tre-fyra timmar per natt är inte bra, och framför allt så är det ju skitjobbigt resten av dygnet. Nån gång varannan vecka ungefär så sover jag som en sten, tyvärr så brukar det vara under påverkan av diverse sovhjälpmedel.

Tror minsann att jag nästa vecka ska berätta om min hemsida för de där två ledarna eftersom jag på nåt sätt har lättare att skriva än att prata, eller de gånger jag bryter ihop när jag håller på att skriva här är det ju ingen som ser eller märker. Men det är klart, jag skriver inte riktigt allt här, bara nästan.

Tittade in på ica.se för att kolla mitt saldo på ica-kortet. Vilken glädje!!!! 64 spänn plus!!! Men jag har inte handlat sen jag satte in pengar där för den här månaden så mars kommer sluta på minus precis som alla andra månader.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"I kyrkan säger prästen: Ska ni skiljas tills döden skiljer er åt?"
Maria, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009