Torsdag

Jaha, ännu en dag utan vatten.

Idag hade jag tänkt åka hem till Mamma, Fortum ni vet. Tänk så förberedd jag var att jag kollade när jag var hemma först, det gick nämligen inte att logga in på fortum.se. Mamma hade nog blivit mycket upprörd om jag kommit dit och sen att det inte gick att logga in, då hade hon säkert ringt och skällt lite direkt.

Nu när jag äter den nya medicinen så fungerar min mage bättre än på flera år, inte bara nångång då och då utan nu är det mer att den inte fungerar nångång då och då. Jag tror till och med att jag ska försöka mig på att äta lite paprika, nåt jag inte kunnat äta på flera år och en läkare har sagt att det kan bero på medicinen. Eller kanske jag ska vänta med det tills imorron när jag har vatten ordentligt?

Jag blir lite lätt trött på det här med vattnet. Det här med att ta järntabletterna från blodgivningen till exempel, de tabletterna sätter fart på magen och då är det ju inte så kul att inte ha vatten. Och nu då den här idén med att testa paprika. Men tänk om jag kan äta paprika utan att få ont i magen och utan att behöva springa på muggen!

När jag inte har dusch så vill jag inte heller gå ut på rask prommis och bli svettig och inte få duscha förräns till kvällen. Idag slets jag mellan att släpa grejer till soprummet eller inte just av den där anledningen med duschen. Kanske jag skulle köpa ett storlager av våtservetter och raggarduscha med hjälp av såna på torsdagar och fredagar?

Till slut så bestämde jag mig för att både gå till brevlådan med brev till Telia och sen även soprummet. Allt bara för att solen tittade fram! Eller egentligen så var det för att D-mannen tjattrade med mig på msn som jag gick iväg, för att bevisa för honom att jag kunde liksom.

Trots att jag inte hade speciellt tunga saker att ta till soprummet så fick jag jävligt ont i axeln när jag varit där. Det känns lite trist att inte kunna göra ens sånt utan att få ont.

Just det, när jag ändå var ute så passade jag på att mäta Wilbur också för att se om hurtsen jag tänkt ta till landet går in. Den går in men den som är passagerare får sitta väääldigt långt fram med stolen eller så i baksätet. Endast en passagerare får det nog bli, packningen ska vara nånstans också och även utan hurts så brukar bilen vara fullproppad när det är åka-till-landet-dags.

Dagens i-landsproblem:
Iprenreklamen. Där säger dom att det finns bara en Ipren och sen visar de en tavla med säkert fem olika iprenar. Hur ska det vara? En eller flera?

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har barn och skiljer sig kan barnen åka hem till pappan på helgerna så att mamman kan hitta en ny."
Ane, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009