Fredag

Jag ska försöka förklara en till sak om hur jag mår och fungerar nu när jag inte är helt frisk. Igår när jag satt i bilen och körde så fick jag nästan lite panik över att jag inte hittade bilnyckeln. Jorå, inte en tanke på att nyckeln satt i tändningslåset. Annat som kan hända är att det blir lite fel när jag handlar. En gång skulle jag köpa mjölk och tändvätska. När jag kommer tillbaka från affärn så har jag köpt två liter tändvätska och en liter mjölk istället för tvärt om. Det är ju så himla ofta det går åt mer tändvätska än mjölk liksom.

Förutom att börja leta efter bilnyckeln när jag sitter och kör så kan jag glömma vart jag ska. Det är väldigt irriterande. Mamma och jag skulle nånstans för ett tag sen och så frågar Mamma: Vilken väg tar du nu? Då hade jag helt glömt vart vi skulle.

Idag skulle jag då försöka träffa Robban på rätt ställe och rätt tid. Jag lånade för grymt länge sen två böcker av Robban, grymt länge sen är innan stambytet ens började här. Problemet började med att jag tejpade igen sovrumsdörren inför stambytet, mycket ordentligt, och råkade då på samma gång tejpa in hans böcker där.

Jag sa för några månader sen att han skulle köpa nya böcker och skicka räkningen till mig men det gjorde han aldrig. Jag behöver inte ens säga att jag skäms lite (massor) över det här med Robbans böcker va?

Hur som helst, jag och Robban skulle träffas utanför bolaget i Filuran city. Jag var på bolaget två gånger igår, en gång för att köpa vin och en gång för att köpa öl. När jag var och handlade vinet så var jag inte i Filuran city utan något längre bort. Osminkad och iklädd joggingbyxor och luvtröja, och vet ni??? JAG FICK VISA LEG!!!!!!!!

Lite senare på dagen var jag inne på ölavdelningen utan Robban, denna gången sminkad och iförd jeans och hammarby-tröja. Klädseln när jag ska träffa Robban är ju given, han är sån där konstig människa som håller på ett solna-lag. Inte fasen fick jag visa leg då heller.

Min Robban-dejt visade sig vara en komplott!!!

Ingen farlig komplott men när vi kom till lokalstället så satt HP där och bara väntade på oss! Jag har inte sett HP på flera år! Gulle-Robban och HP som gör sånt för mig!

Tyvärr så innebar denna komplott inte bara roligheter utan även en mycket sorglig nyhet. En av våra kompisar har lämnat denna världen och gått vidare. Inte alls kul. Som tur är så har jag glada minnen av killen! Men det är ju hemskt, en av deras bästa kompisar finns inte längre. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

HPs syrra kom också till denna komplottdejt. Av en händelse så hade alla telefonerna på bordet där vi satt och jag frågade om jag fick provtrycka på en av telefonerna. Mest ville jag trycka och prova för att Mamma har en telefon av årgång, hmm, typ 95 eller så, och är i behov av en ny. Mamma ska ha en enkel telefon utan finesser för hon ska ju bara ringa. Till min förvåning så halar HPs syrra upp en telefon ur väskan som hon tycker att min Mamma ska prova för den var så enkel och inte hade några finesser!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag har världens bästaste kompisar!!!

I övrigt så tycker jag det är förjäkligt det här med DavisCup-matchen. Sverige mot Israel. Det förväntas bli massa bråk och det kryllar av poliser där. En skola i närheten är stängd. Gatstenar har fraktats bort för att det inte ska bli stenkastning. Härreguuud, är det inte några tennismatcher det gäller?
Att läget är som det är där i Israel har väl inte nåt med tennis att göra? Att de som bor där anser att gud har rätt känns väl inte helt fel, alla får ju tro som dom vill. Det som ställer till det är ju att båda sidor säger att dom tror på den enda guden och ändå så har de olika gudar.

Det är sånt här tjafs med gudar hit och dit och bråk om vem som har rätt gud som har gjort att jag har gått ur svenska kyrkan.

Hoppas ni orkat ta er igenom all text idag, jösses så långt det blev.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag gillar att vara kär när han inte vet om det."
Anna Sif, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009