Lördag

Jaha, idag har jag och Cam helt misslyckats med att gissa vilka låtar som skulle vidare från Andra Chansen.

Jag tror inte vi fick vidare en endaste en av våra favvisar faktiskt.

Det bästa med vår dejt ikväll var att hon äntligen fick sin födelsedagspresent! Jag törs inte berätta när hon fyller år för då tror ni att jag är helt galet vilse i almanackan. Hon fick en bonusnamnsdagspresent i samma paket. Just bara för det här med presenten så märkte vi ju att det är precis huuur länge sen som helst som vi sågs. Vi måste bättra oss!

Till mellon hade Cam ordnat ordentligt med snacks. Chips, morotsstavar och gurkstavar och inte mindre än tre sorters dip. Vi passade på att riktigt njuta av allt gott!

Jag satt även och njöt av Puss! Gosekatt! Det är länge sen jag mös så mycket med katt, MrTs katter är inte såna myskatter som Majsan var, Puss är lika kelig som Majsan var men lite coolare. Och större. Men att som katt vara större än Majsan är inte så svårt.

Här är Puss ute i solen:

Al, 3 år, satt och tittade på StarWars på YouTube. Jag sa till honom att man måste vara 11 år för att få titta på den filmen. Han trodde inte riktigt på vad jag sa. Hans storebror Ed, 6 år, räknade snabbt ut att Al får se filmen om 8 år. Ed tänkte med hjärnan när han räknade ut det upplös han oss om, jajamen, killen har full kontroll!

Innan mellon så hann jag med att i det närmsta skrämma slag på min stackars Mamma. Jag åkte dit med hennes nya mobil. Mamma satt och såg tv och hörde inte att jag kom och fick nästan hjärtattack när jag helt plötsligt stod där. Det var riktigt läskigt. Hädanefter tänker jag ringa varje gång innan jag åker dit.

Jag tror i allafall att Mamma blev glad över mobilen och jag tror faktiskt att hon klarar av den utan problem. Nu blir det spännande att se hur länge batteriet räcker men det lär ju garanterat räcka längre än det i den förra mobilen, ett samtal på fyra minuter och telefonen tvärdog.

När jag kom hem så satt jag och msnade med Kraman. Hon hade inte så roliga nyheter, en av mina före detta arbetskompisar har hittats död på en parkväg, 46 år gammal. En jäkel på att jobba när han satte den sidan till och en sån som skämtade och försökte ha så kul som man nu kan ha i en fabrik.

Till bra saker som hänt idag:

  • Cajan har återuppstått och går bättre än nånsin
  • Fredman, en annan katt hemma hos Cam, älskar hennes presenter
  • Cajan mår så bra att han har fått åka in till stan
  • Här är Fredman, också ute och njuter av solen:

    Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



    citat från "barns tankar om kärlek":

    "Man kan se vilka som just har blivit ihop för de ser lite annorlunda ut."
    Thomas, 8 år

    föregående dag
    nästa dag


    © filuran 2009