Söndag

Inatt har det tydligen gått vilt till här i sovrummet, nån har huggit mig i tungan! När jag tittar i spegeln så syns det bara en liten prick men när jag känner tungan inuti munnen så känns det som en golfboll.

Jag tror att det var på grund av detta jag vaknade sju imorse!

Under natten hade det landat ett sms i telefonen. Från syrran. Där stod: Måste bara säga, ikväll kunde jag ha slagit en människa på käften så in åt helvete, du har aldrig sett mig så förbannad.

Jag har sett min syster väldigt arg och även drabbats av hennes vrede. Jag insåg direkt att det var något alldeles i hästväg som hänt så jag skickade ju genast ett svar varpå hon ganska omgående ringde upp.

Det värsta med hela grejen som hänt var att personen, som hade hoppat på syrran verbalt igår, strax efteråt hade hoppat på en annan tjej i tron om att det var jag. Vilken himla tur att jag inte var där utan satt hemma hos Cam istället.

Idag så har jag haft telefondatakurs med Kraman.
Hon har nu börjat använda datorn och vill ha smileysar till msn och till mailen. Filuran the teacher förklarade mycket pedagogiskt och fick henne att göra en mapp som hon kunde spara alla smileysar i. Det är faktiskt mycket lättare att sortera direkt när man sparar istället för att få allt i en hög och sen försöka hitta nåt.

Sen höll jag på att få ett bryt på min stationära dator. Just nu så kör jag ju en gammal en eftersom min fina stationära gick sönder vid elavbrott för nåt år sen. Den orkar ju ingenting! Jag lyssnade på mellolåtarna och så tankade jag hem lite grejs och så skulle jag bränna melloskivor till Mamma och syrran. Det gick sådär får jag väl säga.

När jag sen skulle föra över omslagen till melloskivorna till rätt dator så dog typ allt. Musiken hackade och nerladdningarna hackade och jag bara undrar om det blev hack i skivorna jag brände också.

Förutom att datorn inte orkade så kände jag att mitt bredband inte var så himla brett utan mest alldeles för smalt. Det är tur att jag snart får riktigt bredband här hemma!

Omslagen fick jag helt klart vänta med att fixa till, hade jag startat bildprogram tillsammans med allt annat så hade förmodligen datorn börjat brinna. Istället så tänkte jag att jag förbereder mig genom att leta fram tomma skivfodral och limstift. Fodralen hittade jag men limstiftet är helt spårlöst borta. Jag vet var och när jag använde det senast och ändå så går det inte att hitta!

Som tur var så visste jag att jag hade RX-lim. Det är lite kladdigt när man ska skivomslaga men det fick ju funka ändå liksom. Orka åka iväg och köpa limstift!

Det jag lyssnade på i musikväg var selfclear mellolåtarna! Jag tycker fortfarande att StarPilots är förjäkla bra! Och BWO i discomixad version, fast den var ju inte ens med och jag begriper inte varför de inte ställde upp med den versionen istället, helt sjukt! Man kan ju hoppas på att mina grannar också gillade de låtarna eftersom det blev en hel del idiotlyssnande med sammasammasamma låt hela tiden.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag har slagit vad om 100 kronor att jag inte ska bli ihop med någon. Så därför vet jag att jag inte blir det."
Anne, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009