Lördag

Greger har faan namnsdag på fel dag!!! Det är grått och slaskigt här bara.

Jaha, idag vaknade jag upp med en finne, finne av varianten acne alltså, inte någon människa. Stor som en okokt makaron, strax nedanför munnen. Den gjorde sååå ont!!!!

Dagen spenderades med att övervaka finnen och att lyssna på mellolåtarna. Ringde Mamma och hörde hur hon mådde, det var bättre än igår. Hon hade allt hon behövde hemma så jag behövde inte åka iväg till affärn. Envisa Mamma tänker minsann inte ta några värktabletter innan hon ska till läkaren på onsdag, hon ska ta prover och tror att det kan bli konstiga resultat om hon tar en Ibumetin.

Helt plötsligt när jag har lypsylat läpparna och smackar ihop läpparna så spricker finnen, bara sådär liksom. Det kändes rätt skönt egentligen för det onda försvann direkt. Sen att det ser förjäkligt ut är en helt annan sak. För att undvika att det skulle bli infekterat och ett stort sår så tvättade jag med sprit. Ett hett tips, gör inte det om du inte måste, fy faan vad det sved!!!

Under dagen hann jag även med att skura av spisen efter köttfärssåskokningen och dessutom att bädda rent i sängen. Jag veeet att det är städning på fredagar men jag hann inte med det igår.

Efter spisskurning och renbäddning så tog jag en välbehövlig dusch. Då spricker min finne en gång till!! Hur mycket får egentligen plats i en finne och fylls det på hela tiden???

Sen var det då äntligen dags för mellon! Imorse när jag gjorde kaffe så nynnade jag på Hope & Glory med Måns. H.E.A.T var sååå söta! Mitt i Alcazarlåten så ringer Lund för att berätta att Andreas har en mic som ser ut som en dildo, hur faan kunde hon ringa sådär mitt i?????

När EMD äntrade scenen så kändes det lite, hmm, töntigt, men låten fastnar. Jag har redan trallat på den efter att ha mellolyssnat i flera dagar. Malena Ernman, oväntad favorit, drog till och vann faktiskt! Det är inte ofta mina favvisar vinner men idag hände det!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om en pojke tycker att en flicka är fin försöker han göra sig speciell på något vis."
Jonas, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009