Tisdag

Jag har allt som hör till min hemsida på ett usb-minne. I lördags så lyckades jag välta ut ett, för säkerhets skull, fullt glas med cola över mitt soffbord, allting känns lite lätt kladdigt. I samband med detta kladdande så försvann usb-minnet. Imorse så såg jag att det var blött kvar under ljusbrickan som står på soffbordet. Lyfte på brickan och minsann, där låg usb-minnet och flöt.

Brickan hade ju stått lite konstigt men jag trodde det berodde på att den slagit sig när den blev indränkt i cola, det är trots allt en träbricka. Jaja, nu är hemsidan upphittad och här är dagboken:

Jag har inte varit utanför dörren på tre dagar. I söndags och igår så frös jag, la mig för att sova bort det och vaknade helt svettig. Så fort jag började röra mig efter sovstunden så började jag jättefrysa, alltså så att jag skakade. Men varför?

Idag känns det bättre, vaknade efter tre timmars sömn utan att vara svettig. Gick upp utan att börja frysa. Funderade lite på om jag skulle gå till självscanningsaffären för att få mig en riktig långpromenad, jag skulle bara ha mjölk och det går ju ner i ryggsäcken.

Tyvärr så varade inte den braiga känslan hela dagen. Mitt på dagen kom frossan tillbaka och jag bäddade ner mig på soffan under dubbla filtar. Vaknade en timme senare och var helt svettig. Gick till badrummet för att skölja av mig och började frysa igen.

Jag börjar fundera på om de senaste konstigheterna med kroppen kan bero på nya medicinen. Öronsuset och lite osäker gång, frossa och svettningar, jättefinnen här om dan som följts av två till enorma finnar. Men magen fungerar fortfarande riktigt bra!

Trots att dagen inte var speciellt rolig så kände jag lite vårkänsla! Flera gånger hördes motorcyklar som åkte förbi utanför!!! Tänk va, denna säsongen ska jag fasen kunna köra!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan bli ihop med någon på ett flygplan. Om det bara finns en plats kvar, bredvid en ung kvinna."
Rune, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009