Onsdag

Jättefint väder idag! Nästan så att jag funderade på en hojtur faktiskt!

När jag var ute och gick lite så kände jag att det var betydligt kallare än vad det såg ut att vara så hojen fick stå kvar. Tur det förresten eftersom syrran blockerat garagenerfarten.

Idag på samtalsgruppen var vi hela fyra stycken! Det som diskuterades var mest hur man får tag på sin behandlingsansvarige inom rimlig tid och så lite om f-kassan. Det som stod helt klart efter dagens samtal var att det här som Fredrik och gänget håller på med, att om de sjuka inte får pengar så börjar de jobba, det håller inte riktigt.

För ett tag sen så damp räkningen på landettelefonen ner i brevlådan. Nu när det är lite konkurrens på telemarknaden så går Telia mot strömmen och höjer sin grundavgift med en tjuga. De var ju redan dyrast innan. Kanske måste kolla upp det där med andra teleoperatörer där på landet.

Själv har jag sagt upp mitt bredband och hemtelefon idag, där hade jag tydligen tre månaders uppsägningstid så det blev inte riktigt som jag planerat. Menmen, nu blir jag av med BBB och ADSL och det känns faktiskt bra även om det tar lite tid. Idag betalar jag dryga femhundringen per månad för telefon och bredband, pengar som jag då kan ha lite andra nöjen för istället! Eller jag får väl lägga det på mobilräkningen så resultatet blir väl som vanligt, minus!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag minns inte riktigt hur Pernille och jag blev ihop. För det är faktiskt många år sedan."
Rune, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009