Torsdag

Det har varit sååå fint väder idag men skitkallt!

Jag blev helt lurad av finvädret, och min termometer i solen som visade 12 grader, så det blev bara en kortprommis. Jag hade varken vantar eller mössa och det blev kallt. Istället så blev det inomhusaktiviteter.

Av en händelse så undrade en kompis om jag hade några idéer till en hemsida som han ska ha för sitt nystartade företag. Jag gjorde en liten förhandstitt som han kunde titta på och se hur jag tänkt mig strukturen på sidan, döm av min förvåning när jag fick höra vad han tyckte, me like sa han. När jag gör förslag på hemsidor så brukar det alltid heta att det där är bra men det där vill jag inte ha och blablabla...

Jag hade inte tillgång till några bilder, mest därför att han inte har några bilder eller någon logga för företaget. Å vet ni, då får jag vara med att fota eventuell logga och bilder till sidan. Jag gillar att fota och brukar ofta se sånt som ingen annan ser i bilder. Det ska bli kul att få fota nåt jag aldrig ens sett förut.

Men, jag måste komma ihåg att inte bara rusa på med att hjälpa honom för då kommer jag nog ta slut. Inga åtta timmar om dan på projektet.

Egentligen hade jag tänkt att dagens inomhusaktiviteter skulle bestå av hårfärgning och fotvård, jaja, hemsidafixning är ju också inomhusaktivitet.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag tycker det är kul när min mamma blir ihop med någon ny. För då får jag godis."
Anders, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009