Fredag

Idag har det varit minst halv storm här. Det blåser rakt igenom mina vältätade fönster. När det är såhär blåsigt så är jag alltid orolig när jag ska in och ut ur bilen, min syster öppnade bildörren mitt blåsten och dören for upp och det blev en tur till verkstaden för att laga dörren. Till råga på allt så övergick stormen till snöstorm också.

Dagens inomhusaktiviteter blev de som inte genomfördes igår, det vill säga hårfärgning och fotvård. Hårfärgningen var inga större problem men fotvården. Det är över ett år sen jag vek ihop knät på felaktigt sätt och jag kan fortfarande inte böja det så att jag kommer åt överallt med fil och sax på foten som sitter på dumknäts ben. Dessutom så går jag tydligen annorlunda med den foten så den får en extra knöl som jag måste fila massor på för att få bort, jag får aldrig bort den helt för jag kan inte ha benet så att jag ser där. Dumma vedbod!!!

Efter detta med hårfärgning och allt så borstade jag faktiskt håret! Det är inte ofta sånt sker. Käre värld så spretigt och torrt det blev efter borstningen. Jag måste klippa mig snart, hua!

Jag kände att jag var tvungen att shoppa lite, hade tänkt hårvård men råkade till slut klicka hem hud och hårvårdsprodukter för dryga 400 spänn. Känns lite sådär med tanke på att jag här om dan räknade ut att jag har 200:- kvar denna månaden.

Dumburken har stått på hela dan i stort sett. Det dummaste jag såg var en reklam för Agria där de sa att hundar är dåliga på att skriva och att djur inte kan försäkra sig själva. Och försäkringen man kan få för sina husdjur i Agria är en sakförsäkring, de räknar inte ens husdjuren som levande varelser utan som saker och så kommer dom med den där reklamen. Fy på sig Agria!!!

Jag har tittat på Lets Dance också. Känner mitt ansvar med att rapportera till syrran och Izas matte. Idag så röstade jag en gång för mig själv och en gång för syrran och en gång för Izas matte. Tur det var finalen idag för annars skulle min mobilräkning bli alldeles för hög!

Vem vann då? Laila hade ett väldigt fint och seriöst showdansinslag, Magnus hade ett dansnummer till Djungelboken och var helt enkelt Djungelboken, jättekul nummer med bland annat apdans! Till slut så blev det Magnus som vann! Inte bara Världens starkaste man längre utan nu kan han stoltsera med att ha vunnit Lets Dance 2009!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är kär kan man skicka ett brev till henne...."
Johannes, 8 år
"...men man vet ju inte vad hon heter."
Thomas, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009