Lördag

Äntligen har det skett!

Jo förstår ni mina vänner, i flera månader så har MrT velat ha tillbaka sin järngryta som jag lånade ungefär i samma veva som jag flyttade hem. Jag har inte haft tid, inte högprio på honom liksom. Vår kontakt har skett via mail.

Först får jag mail om att han vill ha grytan, jag blir lite nyfiken och svarar med frågan: Vad ska du göra? Nästa mail från honom: Jag vill bara ha min gryta. Då kände jag att det inte var akut och tänkte inte så mycket mer på det.

Det kom mer mail, han skrev typ var vänlig att återlämna grytan. Jag svarar: Jag fixar det, är du hemma eller jobbar du? Sen är det tyst i flera veckor. När jag sen skulle iväg med bilen en dag så satt ett visitkort på vindrutan, lite halvsmält sådär under snön. Jag skickade då ett mail och frågade om visitkortet var nåt slags svar på mitt mail.

Svaret: Ja, jag jobbar och är hemma runt 16:00 på dagarna, om ingen är hemma så ställ grytan utanför dörren. Nu är det ju så att han har en massa fotopapper som jag då tänkt hämta samtidigt så jag skrev det att jag ville gärna att han skulle vara hemma så jag kunde hämta papprena samtidigt. Då får jag: Jaja, bara du gör det nån gång.

För att slippa åka dit dubbla gånger så skickar jag: Jaha, du vet vart du har fotopapprena? Jag trodde det skulle ta minst en vecka för dig att hitta dom. MrT är killen med nollkoll på vart han har saker och har dessutom väldigt rörigt bland det mesta han har i sitt hem.

Sen blev det tyst. Jaha, det var väl inte så himla bråttom med grytan dårå. Det har återigen varit tyst i flera veckor, tills idag.

Idag så har han ringt och messat och även varit här. Jag har ju haft grytan stående i hallen i väntan på svar om han hittat papprena, vilket jag även sa till honom. Det mailet hade han aldrig fått påstod han då. Dessutom så säger han att han saknat sin gryta sååå många gånger. Bergis! Jag har känt killen i bra många år och han har aldrig använt den, jag har aldrig ens vetat att han haft den innan nu i somras.

Jaja, nu har jag allafall blivit av med den och fått mina, eller Mammas egentligen, fotopapper. Något som faktiskt nu inte var så viktigt eftersom Mamma köpt ett nytt paket papper eftersom hon tröttnade på att vänta på att MrT skulle få fram de gamla.

Jag har även fått en Thailandsrapport. Min syrra, the ormfobiker, har haft en albinopyton runt halsen. Den var gul och 2 meter lång! Bilder finns tydligen på det så det är en himla tur att jag har fotopapper i massor!!! Här ska skrivas ut och ramas in när de kommer hem!!!

Jag har varit en sväng till Mamma idag också. Där fick jag Karbamid, hudlotion från apoteket, och rostbiff. GulleMamma som fixar och donar!

Nu blir det middag bestående av rostbiff, åffkårs , ris, wokgrönsaker, broccoli och massa lök och vitlök!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man har hittat en tjej bevarar man det som en hemlighet, för annars går de andra bara och skrattar."
Kristian, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009