Långfredag

Landetgrannen tycker att jag ska tvätta idag, jag kommer ju hinna dubbelt så många maskiner nu när det är lååångfredag!

Idag ska jag bjuda på lite bilder känner jag. Så här ser naglarna ut just nu, såhär innan sommaren börjar och de kommer gå av av olika anledningar. Trädgårdsarbete och vedbärning är inte nåt vidare för naglarna.

Bilder från Thailand. Brudarna är hemma nu och Izas matte har ett minne för livet och så även min ormfobiker till syster:

Sen så har Susses dotter + familj anlänt till Sweden. Dottern hade med sig lite presenter, bland annat dessa städverktyg. Städa, städa varje fredag åsså varje jul, det tycker jag är kul, men aldrig mörda på en lörda för det verkar skumt, det tycker jag är dumt. Städning the PippiLångstrump-style:

Igår fick jag ett påsk-sms om Blåkullafärd som jag vidarebefodrade. Jag älskar mina kompisar som har kvar sina mobilnummer! De svaren jag fick var mest Glad Påsk på dig också, förutom Helle som skickar en halv historia, också om Blåkullafärd. Jag gillar mina kompisar!! Har ni hört det förut eller? Jaja, jag tjatar på för jag har så himla bra kompisar!!!

Jag gjorde även tappra försök att fotografera fullmånen igår. Ännu en gång så kände jag att jag verkligen vill ha en riktig kamera.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan vara ihop med två stycken samtidigt. För fler kan man inte dölja."
Ida, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009