Torsdag

Idag har jag haft besök av min Mamma. Första gången efter jul faktiskt så hon fick se mina nya byråar i sovrummet, jag fick med beröm godkänt, hon tyckte de var jättefina.

Egentligen så skulle hon hit för att skriva ut och kopiera lite papper. Det blev gjort och vi fikade och såg på Jamie på tv också. När klockan var tjugo över fyra så sa Mamma att jag skulle köra ut henne för då skulle hon hem.

Medan Mamma var här så anlände posten, bland annat så kom ett brev från Blodgivningen. När Mamma gått var jag tvungen att ringa syrran om detta brev. Det står att Huddingetappen ska stängas och ersättas av blodbuss utanför HS-ingången på tisdagar. Istället ska det bli en blodcentral vid Hötorget, va faan, dit är det ju jobbigt att åka, HS är perfekt, nära, lugnt och bra personal. Syrran och jag funderar nu på om vi ska åka till Danderyd när vi ger blod istället, det är ju trots allt inte så många gånger om året. Men liksom HS är STORT sjukhus och enda stället man kan ge blod på i söderort ungefär, blod är det ständig brist på och nu blir det genast besvärligare för oss här i söder att ta sig iväg till att ge blod.

Borde de som bestämmer inte försöka göra blodgivningsställena lättare att komma åt istället? Visst det finns blodbussar men att hålla koll på det blir genast ett extra moment, en blodcentral finns ju alltid.

När jag blev solokvisten igen så hade jag tänkt att jag skulle färga håret. Nu är ju jag inte sådär jättesnabb just i starten men fick både i och ur färgen till klockan sju. Klar i god tid innan fotbollen, detta trots att Lund ringde mitt i hårfärgningen. Våra samtal brukar av nån anledning lätt bli väldigt långa. Mitt i samtalet så kommer jag på att färgen suttit i håret i en timme och fick lite panik, kommer håret sitta kvar?

Idag tog Hammarby emot Göteborg på Söderstadion. Nåt man trodde skulle bli en bra match visade sig bli en dålig match, dessutom så torskade Bajen med 0-1.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan bara vara ihop med en för när man ska pussas så har man bara en mun."
Niclas, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009