Fredag

Dagen startar med att jag går upp tidigt och går iväg till mvc för att ta en p-spruta. Där fick jag även nytt recept för ett år framöver för det behövde jag tydligen.

Efter denna öppning så fortsätter jag med att åka iväg på bolagsstämma. Swedbank hade en sådan idag på Operan. Jag och Mamma var på plats! Jag hade sagt till Mamma att vi borde ta hojen in men det ville inte hon så vi fick åka tunnelsnöre. Där lyckades jag åka på en gammal stämpelremsa som gick ut i april 2008 minsann!

Stämman var som vanligt kan man väl säga och ledningen sa inget om det som stått i tidningar och visats på tv senaste dagarna utan berättade för oss att Swedbank ligger minsann bra till och är rustade inför finanskrisen som vi nu är inne i. Det säger de varje gång oavsett kris eller inte, ojojoj så bra det går för Swedbank.

När jag kom hem så hade posten kommit, ingen telefon men väl ett kuvert från Afa. De ville ha en kopia på beslutet från f-kassan. Jag mailade min handläggare där, jag vet ju nu vem det är, och fick svar! Helt chockad blir man ju! Hon skulle skicka det på måndag.

Sen fick jag, bara för detta med Afa, reda på att tiden jag fått hos min BA innebär att jag ska träffa henne också. Kunde liksom inte min BA skrivit att jag skulle träffa honom + f-kassa på lappen han skickade istället för att bara skriva dit sig själv?

Jaja, det känns ju bra att det går att maila f-kassan och få svar så snabbt!

Sen så tänkte jag skicka iväg syrran på enklare bud men det slutade med att jag själv fick åka på enklare bud + självscanningsaffären. Helt klart hade det blivit billigare om jag inte varit med, en fruktsoda kostade närmare 200 spänn!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan visst vara ihop med flera samtidigt. Min mamma är det."
Jon, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009