Tisdag

Inatt så vaknade jag klockan två av att jag gallskrek rakt ut! Först så visste jag inte riktigt varför men sen så kände jag att jag hade väldigt ont i ena långfingertoppen. Jag hade brutit av nageln när jag sov, lååångt ner. Det blödde och sved. Nu är det mest lite, läs mycket, ömt och ser förjävligt ut.

Idag var det tidig start igen. Jag har tydligen i något svagt ögonblick för länge sen lovat att skjutsa min Mamma till tandläkaren. Det var idag.

Min mage har hållit på att krångla big tajm hela helgen så jag var ju tvungen att gå upp extra tidigt idag för att kolla av läget med den. Känna efter om jag skulle behöva ta en Immodium innan jag skulle iväg. Magen verkade rätt så okej men jag hoppade över kaffe och så åkte jag iväg.

Jag hade packat datorn så jag satt i väntrummet och läste tidningarna och chattade medan Mamma var inne hos tandläkaren och plågades. Eller Mamma tycker inte att tandläkaren är sådär hemsk som jag tycker att tandläkaren är. Lagandet gick tydligen bra för Mamma kom ut till kassan ganska så fort.

Sen bar det av hemåt. På vägen hem så hann jag med:

  • en biltvätt
  • ett besök i Globen City Shopping
  • en kopp te och en macka hos Mamma
  • kolla upp några olika garageportar
  • När jag kom hem så hade det äntligen hänt!!! Lapp om att min telefon fanns att hämta på paketutlämningsstället!!!! Gissa om jag känner mig lite glad nu, tänk vad himla beroende man är av att ha mobil och att ha en som fungerar. Jag har blippat och försökt att ställa in den så den ska se ut och låta som mina mobiler brukar göra, vet inte om det blev rätt. Nu ligger den på laddning och kommer så göra till imorron eftermiddag!!!

    Jag tänkte, och har tänkt ett längre tag, att jag skulle städa lite i kylskåpet. Inte bra med rengöringsmedel på avbrutna nageln, huga vad det sved! Provade att sätta på handskar för att fortsätta, handskar gick inte alls att få på. Tänk va, nattens aktiviteter sköt upp kylskåpsstädningen!

    Magen lyckades kajka ur totalt på eftermiddagen, jag borde lagt telefonen på laddning i badrummet så jag kunde blippat lite på den när jag ändå satt där.

    Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



    citat från "barns tankar om kärlek":

    "Det betyder otur att ha två tjejer. För då slår den ena den andra."
    Niels, 6 år

    föregående dag
    nästa dag


    © filuran 2009