Torsdag, Valborgsmässoafton

Jag blir så himla trött på det här. En dag när jag försöker göra vanliga saker som alla andra gör varje dag och jag blir helt knäckt i över ett dygn efteråt.

Nu när jag vilat upp mig så har jag idag haft tvättstugan i alldeles för många timmar. Började halv ett och var klar strax innan halv sju. Helt sjukt egentligen!

Jag hade aldrig hunnit klart om det inte varit så att andra tvättstugan var ledig. En hel massa maskiner senare så hade det gått åt ett paket tvättmedel och en flaska sköljmedel. Men det känns okej, jag har inte tvättat lakan och handdukar på tre-fyra månader. Även om det var jobbigt idag så känns det bra att ha sluppit tvättstugan på så jättelänge, jag tycker min tvättstuga är lite läskig.

När allt var klart så tyckte jag att jag var värd en liten vila på soffan. Allt kändes bra ända tills jag kom på att jag ju var tvungen att bädda sängen, jag hade rivit ut allt och tvättat bäddmadrass, täcken och kuddar. Suck, vad det kändes jobbigt just då.

När jag belönat mig själv, efter diskussion med GB, med en öl så kändes det lite lättare att ta tag i det där med bäddandet. Även en dusch med hårtvätt och inpackning orkade jag med. Men sen var jag slut! Jag känner redan nu att imorron kommer jag ha lite ont i tassar och axlar, även knät har tagit en del stryk idag, en liten jävla trappa upp och ner till tvättstugan och knät gör ont, vad är det för sätt va????

Det kan ju bero på att jag rasade i duschen här om dan förståss. Jag tog in köksstegen för att sitta på när jag skulle raka benen och så bara gled den undan och jag dråsade rakt ner i kaklet. Men det är nog bara lite blåslaget så det går över om några dar skulle jag tro.

Tur att jag inte är nån sån där hysterisk demonstrera-på-första-maj-människa, det skulle nog inte gå imorron.

Till middag blev det förresten spaghetti och köttfärssås. När jag öppnade frysen så ramlade en burk ut och gick sönder, det råkade vara köttfärssås i den. Det är så skönt när man inte behöver välja själv vad man ska äta.

Bjuder på en majbrasa, en hårdrocksbrasa:

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan inte vara ihop med flera stycken, för då bryter man varandras hjärta så att de inte kan känna någon kärlek..."
Mia, 8 år
"...man bryter mot de tio budorden också."
Thomas, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009