Fredag

Som jag befarade igår så har jag idag väldigt ont i axlar och tassar. Sätta upp tofs i håret går sådär, att få armarna upp över axelhöjd är svårt idag. Men, jag tar det som en kvinna och gör saker med armarna under axelhöjd, som att vika ihop alla miljarder örngott från igår till exempel.

Jag har bränt müsli idag också, tur man har vanlig låg ugn ibland. Gott blev det också! Precis som vanligt.

Igårkväll så kändes det enormt lyxigt att gå till sängs. Alla kuddar var jättefluffiga och likaså täckena. Själv var jag nyduschad och nytvättad i håret. Tänk om det alltid kunde kännas så fräscht när man ska gå å lägga sig.

När jag tvättade igår så sprack min leopardkudde. Det är alltså en kudde som ser ut ungefär som täcket fast utan lappar. Idag har jag funderat på om jag kan laga den. Självklart kan jag det men den kommer bli lite mindre leopard, den kommer bli blå på ena sidan. Jag försökte även att starta projekt laga-kudde men där sa tassarna stopp, så nu ligger det on-hold ett tag.

Istället för att sy och grejsa så tänkte jag försöka få min tvlåda att fungera lite bättre. Började med det redan igår men blev trött och kom liksom av mig. Jag har inte kommit så långt med lådan men snart så, och tänk när det är klart, jäklars vad bra den kommer fungera!!!

Dagens middag blev kycklingfilé fylld med tomat och lök-röra med en skvätt honung. Dessa läckerheter ugnsbakades och blev jättebra! Supergottigt!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om jag har en man som jag är gift med och blir tillsammans med en till. Då är det bäst att jag talar om att jag redan har en man istället för att gifta mig med honom."
Sanne, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009