Söndag

Idag har vi varit hemma hos Mamma och fått mat. Vi, det var jag och syrran det. Mamma drämde till med trerätters. Spenatomelett först, pannbiffar med svamp, sås och potatis och till sist krispig äppelpaj. Receptet på pajen finns på receptsidan.

Före maten så kollade jag och Mamma Fortum och elförbrukningen. Det stämde nästan igen!

Efter maten så bokade jag besiktningstid till hojen. Första lediga tid den 15:e juni.

Vi kollade även in Pappas pipor. Han har en hel hög som ligger i en gammal papperskorg. Det finns de mest varierande modeller där. Jag har ju försökt att röka pipa men jag tycker det blir så himla starkt så det försöket har inte gjort att jag börjat med det. Men, om försöket resulterat i piprökande så har Pappa pipor med mjukt skaft, eller böjbart som ett sugrör ungefär. Tänk om man kommit med en sån på krogen när man fick röka inne, säkert så hade man blivit utkörd direkt för att ingen trott på att det var vanlig tobak i pipan.

Mycket mätt och belåten åkte jag hemåt. Tänkte prata lite med mina chattkompisar men det visade sig att Falken var utan internet och därmed att chatten låg nere. Fick dubbelkolla med GB att det verkligen var Falk som var utan nät och att felet inte låg hos mig, det brukar ju oftast vara här det strular till sig liksom.

Lite senare så visade det sig att det inte bara var Falken som var utan internet utan hela hans område var utan så han behövde inte känna sig utanför.

Pratade med C igår. Om allt och ingenting. Bland annat om min önskan att kunna sy egendesignade kläder. C, han är helt övertygad om att jag kommer klara av det så småningom. Söt-C! Dessutom förstod han min förklaring om vad jag har problem med när jag ska sy just byxor. Jag tar inte den förklaringen här för då tror ni nog att både jag och C är lite smått galna, eller ni tror väl att jag är mer galen.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan ju inte vara kär i flera stycken, för man kan ju inte gifta sig samtidigt, för man kan inte hålla två brudbuketter."
Sandra, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009