Onsdag

Nu är mötet över. Min BA var riktigt trevlig när f-kassa-tanten var med. Han till och med bad om ursäkt för att han var sen, det brukar han vara, sen alltså, men han har aldrig tidigare bett om ursäkt för det. FK-tanten verkar vara en riktigt vettig människa, men det hade jag ju redan märkt både i telefon och via mail. Känns faktiskt bra, hoppas att jag får ha kvar henne som handläggare ett tag framöver.

Det som kom fram var att jag ska gå på nåt nytt EU-projekt, jag minns inte vad det hette men det var i Liljeholmen. Individuellt anpassat och där kan man gå på gruppsamtal, utbildning och praktik, och allt utgick från vad jag klarar. Om det är lika bra som det lät så kommer det nog bli riktigt bra.

När jag sedan frågade hur det blir med mina mediciner och läkarkontakter så gick FK-tanten. Jag frågade om det blir nån uppföljning på mitt medicinbyte och eventuell justering av dosen nu med min nya läkare eller om det kommer ta ett halvår innan jag får träffa en läkare igen. Eftersom jag själv är lite förvirrad så frågade jag min BA hur länge jag gått hos honom, han sa att vi började träffas 2005, det innebär att jag har träffat en läkare en gång på fyra år.

Frekvensen på mina läkarkontakter känns väl inte helt bra har jag tyckt innan, men nu när jag insåg att jag träffat en läkare en gång på fyra år så fick jag lite av en chock. Speciellt som läkaren jag fick träffa hade ett flertal idéer om medicinbyte och olika kombinationer av preparat som kan hjälpa mig att må bättre. Känns lite som att jag missat lite av behandling som kanske kunnat hjälpa mig för flera år sen.

Min syrra var med på detta mötet eftersom jag var så himla rädd för att träffa min BA. Att hon skulle med bestämde vi innan jag hade en aning om att f-kassan skulle vara med. Hennes intryck av min BA var att han är väldigt osympatisk och att han hamnat på fel plats, att han inte borde ta hand om sjuka, sköra människor.

När jag kom hem från det här mötet så la jag mig på soffan en stund och somnade som en sten i nästan tre timmar. Gjorde iordning fika och orkade faktiskt kolla mailen, för första gången denna veckan. Där hade jag brev från banken om att jag inte bara kan storma in där utan att jag helst ska boka en tid för möte. Anledningen till ett bankmöte är att jag funderar på att byta bank. Mamma har varit på både nuvarande bankens årsstämma och på den kanske blivande bankens och tyckte att den kanske blivande bankens årsstämma var mycket trevligare.

Jaa, man kan välja bank av olika anledningar.

Vi har även fått våra deklarationer. Både jag och syrran fick ringa vår revisor och fråga hur fasen han menar nu. Som vanligt var det inga problem utan allt löste sig lätt som en plätt. Tyvärr så fick jag betala 1400:- i restskatt. Jaja, det är bara pengar!

Idag var det fotboll också, Hammarby tog emot Kalmar på Söderstadion. Rami tillbaka i mål så det kändes lite nervöst redan från början. Sen så förstår jag fortfarande inte varför Mikkel Jensen spelar på mittfältet, det är sällan/aldrig jag ser honom göra nåt bra där, däremot när han har hoppat in som back har han varit mycket bättre. Spelet var ingenting att hurra för i den här matchen heller tyvärr. Kalmar gjorde mål, åsså gjorde dom mål igen, och igen och igen.

Skit i tabellen, Bajen bäst ändå!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man är ihop med flera stycken gömmer man dem bara inom sig."
Rina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009