Torsdag

Idag när syrran ringde så dog min mobil i batteriet. Jag stoppade i laddaren och väntade på att hon skulle ringa upp igen. När telefonen efter två timmar äntligen var laddad så såg jag att den var avstängd. Klart som fasen att syrran inte ringer upp då liksom.

Med laddad telefon åkte jag hem till Mamma med deklarationen, nu påskriven med två olika pennor. När jag åkte så tänkte jag packa med mig datorn för det brukar alltid vara nåt som vi kommer på att vi ska kolla men så gjorde jag inte det.

Självklart skulle jag ha tagit med datorn, Mamma hade fått papper från försäkringsbolaget och funderade på att byta försäkring men det stod så lite på pappret att det hade varit bra att kolla på deras hemsida efter mer info. Dessutom så hade hon fått brev från släkting där han hänvisade till en hemsida. Jaja, nästa gång så packas den med.

Hos Mamma fick jag reda på att det är urnsättning, som hör ihop med begravningen vi var på, fredagen innan pingst. Det var ju lite synd att jag och syrran är på landet just då, jag hade faktiskt velat vara med. Men Mamma, hon är ju inte den som är den, hon ska åka dit ändå. Antingen med en kusin eller så med tåg och någon får hämta henne på station. Hon skulle även ordna med övernattning.

Mamma nämnde även att hon försökt byta plats på två av sina telefoner och att då samtliga telefoner blev utan ton. Nyfiken som jag är så kunde jag ju inte låta bli att kolla vad det var för fel. Samtliga telefoner hemma hos Mamma blev luftade. Jag tror nu att det är en liten röd plastplutt som ställer till det, nästa gång jag åker dit ska jag ta med tång och bryta av den för att se om jag har rätt.

Det blev en dag med mest telefoner kan man säga. Nu ska jag vila en sväng på soffan. Min mage såg till att jag inte fick sova så mycket natten som var, ostmackor gillar den inte. Ikväll ska jag prova med yoghurt och müsli istället. Laktosfri yoghurt that is!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan visst ha flera killar. Man säger bara: "Nu går jag ut och handlar", och så går man hem till den andre. Och sedan går man och handlar igen när man har varit där..."
Maria, 7 år
"...ja, då kommer man hem med massor av varor. Man får ju inte luras"
Liva, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009