Måndag

Idag har jag varit på det där i Liljeholmen. Ett första lite infomöte eller vad man ska kalla det. Jag fick träffa en som jobbar på öppenmottagningen, där jag har min BA, och så med det här. Hon frågade hur jag kunde säga ja till att gå där sådär direkt. Jaa, jag har ju inget val sa jag, F-kassan säger att jag ska gå här.

Hon frågade också vem som var min BA. Jag berättade vem det var och hon sa att det är viktigt att både BA, F-kassa och så min handledare samarbetar. Jag blev lite förvånad och frågade varför min BA ska vara med. Jo, det är bra med en psykkontakt i det här. Shit, jag som är så rädd för min BA sa jag.

Sen fick jag träffa den som jag tror kommer vara min handledare där i Liljeholmen. På ett papper fick man fylla i önskemål om vad man ville göra. Jag kryssade i hemsida, friskvård, skapande, stresshantering och så nåt mer. Hemsida kan ju vara bra att lära sig lite om när jag ändå håller på med det här.

Skapande, det stod målning och jag skrev inte måla, det resulterade i att det är fotografering och bildbehandling. Photoshop är nåt jag verkligen behöver lära mig!

Vad resten blir vet jag inte riktigt, det får man se. Nästa måndag ska jag dit och träffa hon handledaren och ett schema ska göras. Om jag nu begrep det hela rätt.

När jag kom hem så hade posten kommit. Bland annat en lapp från min BA att jag hade en tid nästa tisdag med honom och läkaren. Nu gick det fort att få en läkartid minsann, förra gången jag skulle få träffa en läkare tog det massa månader.

Det kan nog bli bra det där bara det inte blir allt på en gång. Jag är lite sådär halvorolig över att jag kommer gå ut lite för hårt om jag tycker det är kul, ligga på lågväxel är det jag ska försöka göra till en början. Men, det är så lätt att säga en sak och sen så gör jag inte så allafall.

Så nu har jag både nästa måndag och tisdag inbokade. Hoppas att jag klarar det utan att bli helt slut och ontig av stress och nervositet. Det finns en viss risk för det eftersom jag, när jag öppnade brevet från min BA, direkt var tvungen att gå på muggen. Jag trodde jag skulle få träffa läkaren själv, men så var det inte utan BA ska vara med på det mötet. Jag måste nog åka och handla muggpapper!

Håll tummarna för att det här kommer gå så jäkla bra nu!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Man kan inte har fler tjejer. För om man gifter sig med allihop börjar de slåss."
Rasmus, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009