Tisdag

Idag har vi ordnat till så vi har en matta i hallen, vi har stoppat ner uteelsladdar i en låda istället för att ha dom på golvet i samma hall.

Sen så började jag att skrapa och stålborsta på balkongdörren. Vet ni hur mycket det dammar och yr när man håller på med sånt? Jag fick gå och tvätta håret efter det. Bara för att jag började med dörren så fick vi åka och köpa färg.

Besöket i färgaffären slutade med att vi fick med oss färg + att jag hittade en liten slipmaskin som jag kände att jag behövde. 169 spänn kändes överkomligt för en sån.

Tänk vad jag kände på mig rätt! Oj vad jag behövde en slipmaskin när jag kom hem! Utestolarna har nu fått sig en omgång med slipmaskin och dessutom ett lager färg. Ser ut nästan som nya! Eller nja, nya är ju synd att säga, stolarna ser i allafall minst 300% bättre ut än innan.

Om jag tyckte att det dammade och yrde mycket när jag stålborstade så dammade det minst lika mycket när jag slipade stolarna. Skillnaden att slipdammet var mycket finare och kröp in precis överallt och när jag rörde mig så yrde det om mina kläder. Som tur var hade jag packat in håret i målarhatt och snusnäsduk så det klarade sig bra. Det var bara att slänga ner kroppkakan i sjön på avdammning.

Mailen kollades idag. Svar från DN hade kommit. Där stod att min tidning skulle börja komma den 7:e augusti, det är om bara några dagar men jag svarade att jag inte skulle vara kvar på landet och att jag då inte vill ha nån tidning. Mest svarade jag så för att det i mailet från DN stod:

"Anledningen till att det tagit tid är att vi har oerhört många nya prenumeranter under sommaren och många kampanjer ute på samma gång som många är intresserade av."

Planerar man så dåligt att man inte klarar av alla sina nya kunder så blir jag arg. Till och med jag kan räkna ut att det blir många fler prenumeranter på sommaren, det är då folk har semester och har tid att läsa tidningen. Kampanjer på det och det blir ännu fler som vill ha tidning. Hm, kanske jag ska söka jobb på DN?

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man har ett telefonnummer som ens tjej inte vet att man har och så ringer hon det. Då kan det hända att man börjar gräla."
Sören, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009