Onsdag

Hemma!

Igårkväll så började jag med att lyssna på sommarprogram, jag har inte gjort det ännu i sommar mer än Owe igår. Jerry Williams började jag med, programmet var inte så jättebra så jag övergick till bok. I morse så fortsatte jag med Jerka och då var programmet bättre.

Syrran ringde vid tolvtiden. Jag åkte ner till henne och sen gick vi på prommis med Iza. På promenaden så gick vi förbi kyrkogården där Pelle Hamberg är strödd, det var jättefint ordnat där i minneslunden med vatten och vaser lätt tillgängliga. Iza the virrpanna uppförde sig riktigt ordentligt superbra på kyrkogården, syrran och jag tror att vi på kyrkogården utstrålar en annan energi och det känner Iza och så uppför hon sig bra. Vi ska ringa Cesar och berätta att man kan öva på energier på kyrkogårdar!

När vi var tillbaka på syrrans gata igen så åkte jag till självscanningsaffären. Helt oinspirerad gick jag omkring och handlade. Trots att jag inte handlade massor så glömde jag det jag verkligen behövde, nämligen plastpåsar i bra storlek. Grymt irriterande när jag kom hem och skulle stoppa osten i en plastpåse!

Nu ska jag fortsätta med mera sommarprogram! Jag älskar att ha bredband!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det är besvärligt att ha en kille om han inte berättar till vilket land han åker."
Mette, 10 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009