Fredag

Härreguuud! Jag glömde ju helt bort en sak igår. Hojförsäkringen och att systersonen fyllde år fick mig helt att glömma att Cajan faktiskt hade namnsdag igår. Grattis i efterskott lilla rosthög!

Sen det här med hojförsäkringen, killen jag pratade med igår sa att räkningen var redan skickad till mig och skulle vara betald i slutet av augusti. Jag har ju helt för mig att jag betalar den i september eller oktober. Jaha, letade fram gamla räkningen och där står det att försäkringsperioden är från 2008-10-01 till 2009-09-30. Allt måste man ha koll på hela tiden.

Idag vaknade jag tidigt, typ 04:00, och började då att lyssna på Sommar. Igårkväll lyssnade jag på Kristian Luuk och han motsvarade mina förväntningar. Imorse blev det Katerina Janouch följt av Joe Labero. Ingen var väl speciellt bra men faktiskt att Joe Labero var bättre än jag trodde. Just nu håller jag på att lyssna på Lena Ph men jag har pausat programmet.

Pausen berodde på att S-J skickade sms. Solen sken och han har köpt ny hoj och ville att vi skulle ut och åka! Sånt säger man ju inte nej till. Jag skulle bara läsa lite i min bok och sen så vaknade jag när han ringde nån timme senare.

Vi bestämde träff vid garaget! När S-J köpte hojen så ingick en gps som han fick leka med när han skulle hitta dit. Sen åkte vi iväg!

Här är vår tur direkt från S-Js gps, det gula är där vi åkte.

Min hoj ser liten ut jämfört med S-Js nya. Här är hojarna vi åkte på, bilden på min är lite lekt med i photoshop men jag hittade ingen annan just nu:

Ut på landet på små fina vägar och sen ett stopp nere i Nynäshamn för att äta glass. S-J bjöd! Ja, han fick bjussa för jag glömde att fylla på visa-kortet innan vi åkte iväg.

Det blev en mycket trevlig dag och vi hade tajmat vår tur in i minsta detalj. När jag kom hem så började det störtregna och åska som fasen! Eller en sak var inte så trevlig, jag fick så himlans ont i tassarna. När jag sitter på hojen så hänger jag ändå inte på styret och ändå fick jag så ont. Det var till och med svårt att ta av hjälmen när jag kom hem.

Ett par värktabletter slank ner och lurviga torgisar kom på tassarna. Lite tvtittande och det kändes lite bättre. Men på nåt sätt så känns det värt att ha ont i tassarna efter denna trevliga hojtur. Imorron blir det ingen hojtur och då får tassarna vila!

Nu blir det lite mer Sommar med Lena Ph!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Jag har ingen lust att skaffa mig en tjej, för hon kanske lämnar en."
Christian, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009