Onsdag

Det här med blodpuddingen. Det var 5 paket för 30 spänn. 5 paket blodpudding smäller man ju inte i sig på en vecka så jag ringde Mamma och frågade om man kan frysa blodpudding, hon visste inte det!

Som tur var så råkade jag på C på msn och han hoppades att det går att frysa för han hade blodpudding i frysen.

Hur som, jag slängde in 4 paket i frysen. Rapport om hur det blir när man tinar kommer senare.

Kaffedrickandet igår. Magen protesterade faktiskt inte! Blodpudding till middag med lingonsylt resulterade inte heller i någon protest. Jag tror att min Elwood-diet är bra för just min mage!

Elwood-dieten, ja, äta som Elwood i Blues Brothers. Plain toast! Jag har senaste tiden ätit just det på kvällarna.

Igår kom reklamblad från Ikea-family i brevlådan. Självklart så har dom drive på just den soffan jag tänkt köpa. Ektorp. 3500 med röd klädsel istället för 4000 med vit. Samtal till Mamma och samtal till systersonen och det kommer nog att ordna sig. När jag fått positiva besked om både pengar och transport så började jag riva ut min gamla soffa.

Jag hade inte en aning om hur den satt ihop för när jag köpte den fick jag inte vara med och montera den för jag var bara ivägen sa de som hjälpte till då, för 14 år sen. Men, när man ska kasta en trasig soffa så behöver man ju inte vara så försiktig så jag slet och vred och det knakade i den. Så stolt jag var när jag sen fick ut den korta delen av hörnsoffan till hallen! Men sen var det liksom stopp, baxa ner en halv soffa till soprummet ensam, nää, inte jag inte.

Tänk så lycklig man kan bli över att få låna pengar, få hjälp med transport och framförallt över att få en ny soffa!!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"En kille är en som alltid kommer tillbaka till min mamma när han inte har någon annan."
Pelle, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009