Torsdag

Häromdan så sa dom på nyheterna att Posten går jättebra för att svenskarna handlar så mycket på internet och allt skickas via post. Hur går det ihop med lappen som sitter på brevlådan närmast mig där det står att denna postlåda kommer att tas bort???

Igår efter samtalet med människan hos hyresvärden så pratade jag med Mamma för att berätta hur jävla omöjligt allt är. Min Mamma ska köpa såna där obligationer hos RGK nu, såna där man kan vinna en miljon. Tänk va, när hon vinner så får jag en lägenhet! Eller när hon vinner storvinsten på lotto, då får jag också en lägenhet. Ja, hon tänker ju självklart lösa både syrrans och systersonens lägenhetslån också.

Det känns som att jag inte är gjord för att bo som jag gör, jag behöver äga så att jag kan få bestämma själv om jag vill ha gasspis eller elspis.

Det har nu blivit liiite kyligare i luften men jag åker fortfarande hoj till skolan. Tur att det inte tar mer än tio minuter dit för annars skulle min axel aldrig klara av det. Nu när man kör är man lite klumpig och så. På överkroppen: sport-bh, långärmad t-shirt, vanlig t-shirt, munkjacka och så hojjackan. På underkroppen: trosor, kalsonger med korta ben, långkallingar/jazzbyxor, joggingbyxor och hojbyxor. Jag känner mig som en Michelingubbe men jag fryser inte!

Vanliga strumpor har jag på mig men jag har varma hojstövlar:

Idag när jag kom hem till mig själv efter skolan så var jag utan internet! Grymt irriterande att inte ha nån hemtelefon att ringa och fråga supporten vad som pågår! Det var ett fel som dom just upptäckt och som tur var så var det tillbaka inom en jävligt dryg timme.

Ja, jag erkänner mig internetberoende. Fast idag så startade jag datorn för att jag skulle betala lite räkningar på dryga 3000:- och då blir jag lite lätt stressad när jag inte kan gå på banken faktiskt. Tur jag ska på stresshantering i skolan imorron!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Förälskelsen varar tills döden skiljer en åt."
Adrian, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009