Onsdag

Jag åkte buss idag, känns som att motorcykelsäsongen är typ slut, 2 grader ute imorse när jag skulle iväg. Jag missade bussen med ungefär 10 sekunder och nästa buss gick inte förrän om 20 minuter. Skitkallt att stå still så jag började gå och hann en bra bit innan nästa buss gick, helt oväntad morronprommis på en halvtimme kändes ganska bra faktiskt.

Idag var det foto i skolan. Bara därför så började jag med att öppna Dreamweaver när väl datorn gått igång, Dreamweaver är ett program att göra hemsida i. Jag går inte på hemsida just nu men jag ville ändå se om jag kunde få till nåt där, det kunde jag inte så jag gick över till Photoshop istället.

Dataläraren tyckte att vi skulle skriva ut lite bilder och ha en utställning i datasalen. Lite kul sådär. Tyvärr så funkade det inte att skriva ut och då tröttnade jag och gick hem.

Sen var jag hem till Mamma och fikade. Drömmar i olika varianter och äppelpaj serverades! När vi var färdigfikade så åkte vi till sängaffären och Mamma köpte sig en säng på extrapris för drygt 9000:-. Leverans blir inte förrän i november men nu är ny säng på gång i allafall!

När vi var i sängaffären så ringde psykologen från skolan, hon ska hjälpa mig att byta behandlare så jag slipper han jag har nu. Förra veckan så sa hon att hon hela veckan försökt få tag på rätt personer utan att lyckas och denna veckan så hade hon problem med att få tag på min nuvarande behandlare. Oj så förvånad jag blir, han går ju aldrig att få tag på!

Förutom detta så kan jag rapportera att idag har min syrra sorg. Hennes Bajen-skor har gått i sopen! Nu finns det som tur är nya att inhandla men jag förstår att det känns tungt att kasta såna snyggaste skor. Bajen-skor.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man börjar gräla och det blir högre och högre är det bättre att hitta en annan kille."
Sofie, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009