Lördag

Igår så tittade jag och Cam på Idol. Hur fasen kunde Rabih få stanna kvar??? Vem faan röstar på honom egentligen??? Och igår var han helt bedrövlig och sjöng inte ens i samma takt som musiken.

Jag tror det är nån som fifflar med rösterna där i Idol jag.

Förutom detta röstfusk så hade vi en mycket trevlig kväll nästan helt utan incidenter, faktiskt bara en bil med blåljus på och bara ett litet sår som blödde. Aj lajk Cam, det är så lätt att bara vara med henne om ni fattar hur jag menar. Och så har hon en Puss också, jag kom hem med hår på hela tröjan, väl ingnussade.

När jag kom hem så hade köttfärssåsen kallnat och jag lassade ner i burkar och sen in i frysen. Det var inte precis vad jag kände för för jag var så himla trött då, men jag klarade det och det är jag stolt över.

Idag fick jag ta hand om disken. Inte en chans att jag orkade ställa mig att diska gryta och allt igår vid hemkomsten.

Jag har upptäckt att jag har gps i min telefon och har nu försökt mig på att få in nåt gps-program i den. Det var inte bara att installera och sen köra igång märkte jag, helt oväntat. Till slut så fick jag in ett program och sen dog batteriet, jag blir galen på sånt, vänta en timme på att telefonen skulle laddas för att sen gå ut och prova. Vänta, min favvissysselsättning, NOT!

För att få tiden att gå så satte jag igång med en ändring här på sidan som jag varit på gång att göra i nåt år. Det är ingenting som kommer synas men jag tror det kommer funka bättre. Att genomföra denna ändring visade sig bli ett ganska stort projekt, fick ändra på i stort sett alla sidor. Trots det så hade inte telefonen laddat klart när jag var klar med det.

Till slut var telefonen klar och jag gav mig ut. Inte fasen funkade det heller. Och för säkerhets skull så vägrar gpsen att få nån signal när jag står på balkongen så jag måste gå ut. Ett himla hissåkande blir det.

Jaja, det kommer säkert att ordna sig! Känns rätt bra att det varit Sällskapsresanmaraton på tv under dagen så jag blivit road när jag varit inomhus!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man just har druckit en flaska brännvin kan det gott hända att man blir sur om hon har en annan."
Kevin, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009