Lördag

Igår fick jag och Lund telefonkontakt. Hon har ringt mig i veckan men jag såg det missade samtalet först igår när jag satt på bussen till skolan.

Hon satt i kö på väg för att hämta sina ungar. Mycket kö var det, vi han avhandla: Brandskydd, vinterdäck, barnens pappa, tingsrätten, dejter, odejter. Japps, tjejer snackar så himla mycket.

Idoltittandet genomfördes via msn. Och så säger Cam mitt i att Puss kom till soffan och saknade mig. Jamen jag blir ju helt rörd! Jag saknade Puss också!

Rabih var sämst, som vanligt får jag nästan säga. Trots det så säger T-dottern att det är nog Eddie som åker ut. Jag och Cam har T-dottern som referens över hur barn/ungdomar röstar. Vi är hela tiden oroliga för att Calle ska åka ut bara för att hon inte gillar honom. Däremot så låter det bra när T-dottern säger: im worried erik is gonna win IDÅL2009. Filuran och Cam lajk Erik!

De som hängde löst var Mariette och Rabih. Hoppet väcktes hos mig och Cam, kanske Rabih skulle åka ut trots allt. Och, japps, äntligen åkte han ut!!!

Jag har även hunnit med att vara lite olaglig. Alltså, Tangerine Dream, en grupp som systersonen för 10-12 år sen beskrev som spökmusik, är ta mej faan omöjlig att hitta att köpa. Song of the whale var det jag ville lyssna på och enda alternativet var att ladda hem.

På kvällen, hm, natten snarare, pratade jag med Edna. Egentligen hade jag bara tänkt höra hur det går för henne på hennes jobb men det blev prat om allt och ingenting. Ja, jag kan säga att jag inte är ett dugg förvånad över samtalets utveckling. Men det är så kul att prata med Edna, det är alltid hundra problem och tusen glädjeämnen!

Jag hann även med att skälla lite på Edna. Härreguuud! Hon jobbar med barn och hon har varit och sett Electric Banana Band helt utan att säga till. EBB, mina idoler! Jag tror hon säger till nästa gång.

Ännu lite senare på kvällen, hm, ja, natten, så pratade jag med C. Han hade jobbat hela kvällen och var nöjd med det. Vi diskuterade videodagbok. Vad tror ni? Filuran med hjälmkamera så ni får följa med i mina öden och äventyr?

Ännu lite senare på natten så ringer GB och undrar om jag har internet. Han och jag har samma internetleverantör. När mitt internet är nere så dör jag och tror att det är min router som strular, GB är lugnet själv och har dessutom ingen router. Det hela slutade med att GB kollade på film.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man precis har blivit ihop så går det ett par veckor och så får man ett barn och så blir man ovänner och så flyttar hon hem till sin mamma och pappa."
Aram, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009