Söndag

Tacos är så jädrans gott!!!!

Alldeles för gott egentligen för jag äter för mycket så jag blir helt proppmätt och inte orkar nånting efteråt. Min stil att äta tacos hemma är lite, hmm, hafsig. Jag lägger upp allt på tallrik och blandar ihop och äter med hjälp av nachochips och gaffel. Mycket praktiskt men det ser inte så snyggt ut, inget jag gör ute på restaurang eller hos vänner.

Min guacamole blev helt suveränt god igår! Vet inte riktigt vad jag gjorde för att få till den så enormt god, jag brukar få till god guacamole men den igår var exceptionellt god!

Kvar blev en skål sallad som nu är blandad med köttfärs. Det skall idag intagas som pastasallad, ja jag ska koka pasta. Jag kommer förmodligen lukta lika mycket vitlök efter dagens middag som efter gårdagens.

Sen tycker jag att det är lite schysst att jag har fått en egen låt. På Kenradion kan man nämligen höra låten filurans place, det kan man inte överallt. Här har ni den

Kenradion stod för underhållningen igår. Radio är kul, man lyssnar tillsammans och gillar inte alla låtar men då är det nån annan som gillar den istället. På Kenradion kan man önska precis vad som helst och nästan alltid få höra det! Vill du lyssna så är adressen: http://kenradio.no-ip.org:8000. Den adressen skriver man in i winamp eller annan musikspelare och så får man en hel massa bra musik! Är oftast igång på helgerna, fredag till måndag morron eller så.

Det har efterfrågats mer matrecept här på sidan. Nu har jag gjort så att jag lagt upp recept på tomatsås, som man kan ha till pizza eller pasta, och guacamole, till tacos eller som dip, kanske det kan bli inspiration till lite mat för er. Fisk på saltbädd och en lätt frityrsmet fick jag dit också. Jag tror att det är mest inspiration ni vill ha, eller har jag fel?

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrohet är att låtsas som om man slår någon och så gör man inte alls det.
Thilde, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009