Onsdag

Jag har fastnat helt i hemsidaändringar och stickning.

Meningen är att min sida ska ändra lite utseende till det nya året. Det var betydligt lättare sagt än gjort och det kommer säkert finnas en hel del fel och brister till att börja med, men, det får jag, och ni, leva med!

Stickandet har tagit fart igen. Sic fick sitt första par långsocks här om dagen och var supernöjd med socksen. Nu har jag börjat sticka på par nummer två till honom. Det blir lite pyssel med både det ena och det andra faktiskt, det ska, för det första, stickas, det ska fästas trådar, det ska sys på lappar. Men snart så har han nog även par två. Det är roligt med det här för jag har fått välja färger på båda paren själv, jag fick inte välja rosa. Första paret blev lila, andra paret blir också en överraskning för honom. Sic är en rocker och väljer ofta svart så därför blev inget av paren svarta såklart!

Idag skulle jag egentligen ha fikat med Mic men han var tvungen att jobba över så det blev inget av med det, vi tar det till helgen istället. Inget fika resulterade i en tur till FarstaCentrum. Jag hade ingen aning om att dagen innan nyårsafton är en shoppingdag! Shit vad med bilar och folk det var! Som tur var inte på Classe dit min shoppingtur gick.

Jag tror jag får vänta med mer shopping till nångång innan januarilönen. Det borde vara så att det är mindre folk då, tycker ni inte?

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Att vara otrogen betyder att man inte tror att det vinns någon som vill vara ihop med en."
Mike, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009